www.hejkompissånger.se

Välkommen att handla musik av oss!

Mycket av vår musik går att beställa både som noter och som musikbakgrunder. Här hittar du mer information om det.

Sångbok med tillhörande cd

Hej kompis! 20 roliga sånger för barn är en samling rörelsesånger som passar perfekt för de yngre barnen. Kanske behöver du något nytt material till musikstunden eller vill ge bort en lite annorlunda present? Då passar sångboken perfekt! Boken innehåller noter, texter och rörelseförslag till 20 av Hej kompis! låtar. De fina illustrationerna är gjorda av Tina Helmersson Landgren 

Bok+cd 200 kr (en fraktkostnad på 79 kr tillkommer)

Är du intresserad? Skicka oss ett mail med din adress så skickar vi boken tillsammans med en faktura så fort som möjligt.

Dessa låtar finns i boken: 1. Hej kompis! 2.Hej, nu är vi här igen! 3.Först går vi framåt 4.Här är min hand! 5.Upp och stå! Sitt ner! 6.Fem små fingrar har jag på min hand 7.Springa, springa 8.Spöket 9.Tuff, här kommer tåget! 10.Jag är en… 11.Vi går till skogen 12.Kalle var en groda 13. Liten blomma, liten hand 14.Du och jag humlan 15.Pelle Krokodil 16.Vatten 17.Jag tycker om mat! 18.Avslappningsvisa 19.Nu har vi setts  20. Tack och hej då!

Musikbakgrund

En del av våra sånger används i skolan eller förskolan på exempelvis avslutningar och lucia . Kanske finns det ingen av pedagogerna som kan spela något instrument eller så har du som pedagog fullt upp med att hålla koll på kören. Beställ då någon av  våra musikbakgrunder!

Musikbakgrund i mp3-format 150 kr/st

Är du intresserad? Skicka oss ett mail med din fakturaadress så mailar vi över musikbakgrund tillsammans med en faktura så fort som möjligt.

Noter

Behöver du noter till någon av våra nyare sånger? Beställ enstaka exemplar av oss i pdf-format direkt till din mail.

Noter i pdf-format 50 kr/st(kontakta oss om du är intresserad av flera noter så kan vi göra ett paketpris)

Är du intresserad? Skicka oss ett mail med din fakturaadress så mailar vi över noter tillsammans med en faktura så fort som möjligt.

Kontakta oss:
Linda Andersson Burström, musik och förlag
kontakt@lindaanderssonburstrom.se
070-314 52 33