www.hejkompissånger.se

Om oss

Om Hej kompis!

Hej kompis! gör musik för barn. Trallvänliga och svängiga låtar med pedagogiska och inkluderande texter. Vår musik lockar nästan alltid till små eller stora rörelser. I våra sånger kan barnen lära sig om olika begrepp som höger och vänster, starkt och svagt etc. Eller så får de springa, hoppa, krypa och smyga till våra sånger. Vissa av våra sånger berör olika känslor som att vara rädd, hur det känns att vara kär eller hur gärna en vill ha en riktigt bra vän.

 

VILKA ÄR VI?

Alla våra sånger skrivs av Linda Andersson Burström. som också sjunger och visar rörelser på våra konserter. André Burström spelar gitarr och sjunger och barnen Alf och Boo Burström är med ibland på konserter och sjunger och visar rörelser.

Linda och André är utbildade musiklärare vid Musikhögskolan i Göteborg och arbetar även som lärare på Sundsvalls Kulturskola.

Var har vi spelat?

Vi började med live-konserter våren 2022. Dessförinnan hade Hej kompis! bara existerat genom sångboken ”Hej kompis! 20 roliga sånger för barn” (som skrevs 2010 av Linda Andersson Burström) och genom Youtube-videos. 

Efter vår premiär i mars 2022 så har vi hunnit med ett stort antal konserter, här hittar du några av dem.

Kontakta oss:
Linda Andersson Burström, musik och förlag
kontakt@lindaanderssonburstrom.se
070-314 52 33